O nama

O nama

Poduzeće je osnovao Ivica Tuković 1982. godine kao obrt za izvođenje svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova, a 1991. godine preimenovano je u društvo GRAĐPROM d.o.o. za graditeljstvo, proizvodnju, promet, trgovinu i usluge te je u 100% privatnom vlasništvu.
U početku je društvo obavljalo djelatnost bez vlastitog poslovnog prostora sa nekoliko kombi vozila. Tijekom 1993. godine društvo kupuje prvo teretno vozilo sa namjenom vlastite dostave robe na gradilišta te narednih godina povećava vozni park kako sa kombi vozilima i radnim strojevima tako i sa teretnim kamionima sa dizalicama što tada i određuje glavne smjernice poslovanja i razvoja društva.
Tijekom 2001. godine društvo donosi Odluku o kupnji zemljišta na lokaciji Komin 77, a 2004. godine donosi Odluku o gradnji poslovne građevine kako bi ostvarili svoju misiju – pružiti potencijalnom kupcu najbržu i najbolju vrijednost, biti mjerilo kvalitete, nositelj standarda te održati lidersku poziciju.

Društvo GRAĐPROM d.o.o. danas zapošljava u prosjeku 50 radnika, te posjeduje preko 40 voznih jedinica, kamiona, radnih strojeva i ostalog potrebnog alata. Također posjeduje Suglasnost za obavljanje djelatnosti skupine F te pojedinih radova drugih skupina kao i Rješenje za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova na nepokretnim kulturnim dobrima.
Društvo se profiliralo za izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji infrastrukture (podzemne i nadzemne) za HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o., te izgradnju poslovnih i stambenih objekata, a proteklih godina povećan je broj stručno osposobljenih radnika, te potrebna mehanizacija za kvalitetno izvođenje radova i kontinuirano povećanje prometa.

Za moguću realizaciju projekta prepoznatljive kvalitete i poštivanju ugovorenih rokova, a istovremenu brigu za okoliš i očuvanje prirodnih resursa uveden je sustav na temelju međunarodnih normi ISO 9001 i ISO 14001 s kojima je cilj njegovati i razvijati partnerske odnose s investitorima i dobavljačima, te kontinuirano pratiti trendove u gradnji i ekologiji, a uz sve navedeno i nadalje se usklađivati sa zakonskim zahtjevima te ostalim zahtjevima u području svih ostalih segmenata poslovanja.

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem
Poslovnik upravljanja kvalitetom i okolišem

 • certificirani smo prema ISO 9001 standardu
 • certificirani smo prema ISO 14001 standardu
 • posjedujemo Suglasnost za obavljanje djelatnosti skupine F
 • posjedujemo Rješenje za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova na nepokretnim kulturnim dobrima
 • imamo više od 35 godina iskustva

GRAĐPROM d.o.o.

35

godina iskustva

1300

završenih projekata

50

zaposlenih profesionalaca

 • Telefon:
  +385 (0)1 2062 355

 • Adresa:
  Komin 77
  10383 Komin, Sv. I. Zelina

 • E-mail:
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.